top of page
43%20Watertoren_IMG_8729_edited.jpg

de

SUP-tocht

HOSTED BY:

Watersport - en natuurliefhebbers
in hart en nieren

Intro

HET K-JAK TEAM

K-JAK is opgericht in 2013. De K-JAK crew bestaat uit een groep watersport- en outdoor liefhebbers. Allemaal werden we ooit verliefd op volgens ons de mooiste merengebieden in Europa. Gebieden waar je eindeloos kan peddelen door de uitgestrekte natuur en op reis kunt gaan in de stilte.

De liefde voor het varen ontstond in Zweden waar we onze eerste reizen organiseerden: meerdaagse kanotochten. Meerdere tochten in Scandinavië volgden en eindelijk was ook Nederland aan de beurt. Nederland, het land van water, mag niet ontbreken in ons aanbod want in de kop van Overijssel ligt een waar kano en SUP-paradijs.

Vorig jaar zijn we hier voor het eerst gestart met organiseren van kanotochten (
De Elfmerentocht). Het werd een groot succes. We zijn erg trots op de veelzijdige en schitterende Elfmerentocht die wij hebben samengesteld en nu is de SUP-tocht aan de beurt! De route is hetzelfde als De Elfmerentocht maar net iets korter aangezien suppen net iets meer van je vraagt. 

We zijn een kleinschalige reisorganisatie en dat merk je, we hebben veel persoonlijke aandacht voor jou als klant. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan je avontuur begint, omwille van je veiligheid én je reisplezier. Ook bij onvoorziene omstandigheden staan we voor je klaar.

Meer weten over K-JAK en onze reizen? Bezoek www.k-jak.nl 

dfghfsdjhg_edited.jpg
CONTACT
JPEG image.jpeg

CONTACT

Voor vragen zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier of:
E info@k-jak.nl 
T 0031612242614

Bedankt voor de inzending!

Gallerij
Algemene info
bottom of page